Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, June 10, 2010

aku bukan ahli Glitteri nuffnang lagi

Buat kali ke-2 aku bukan ahli Glitteri nuffnang lagi
akupun tak tahu apa sebabnya
aku rasa tiada penyertaan iklan lain dalam blog aku..

Tapi tak pa
kerana aku pun tak berkira sangat tentang soal pendapatan nuffnang ni
yang paling penting ialah aku suka menulis
dan lebih suka lagi ialah bila akan kawan2 atau
sesiapa saja yang jenguk2 blog kite

Dapat 1 pelawat lebih bermakna dari dapat 25 sen
bukankah begitu??
hehhe..
Maaflah nuffnang tapi aku tiada masa mau check apa yang menyebabkan
engkau ubah status aku jadi ordinary member saja

Biarlah
cuma janganlah ban aku untuk tengok 
my traffic perfomance
aku perlu yang itu..

anyway tq nuffnangs   

Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much.
Bookmark and Share
Share

2 comments:

DaHLia said...

xnak try tanya ke?

iddinm said...

aku rasa macam malas la DJ...
Lagipun aku x tau mana satu masalah..biarlah

Entri-Entri terkini