Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Sunday, July 18, 2010

Gambar seksi maya karin...



Maya karin adalah seorang pelakon popular di mana dalam beberapa filem lakonannya ada yang memaksa beliau beraksi agak sedikit seksi dalam lakonannya...cuba anda lihat gambar yang saya ambil dari newgutter... Entah wujud lagikah blog dia ni sekarang..


Amacam? seksi tak?


Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

8 comments:

joegrimjow said...

nampak cam edit

Sendra said...

sekarang benda dah nak dekat akhir zaman..jujur cakap,.setakat tengok perempuan bercoli macam tu je pun tak rasa pelik sebab bersepah dah sekarang ni..dorang yang pakai macam tu sebenarnya nampak murah je serius sebab dah bersepah2 sangat dah sekarang..islam tak islam ramai yang dah tak tahu batas aurat depa..yang kita iman lemah dah tengok je benda free camtu semua..hurm.

Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart

iddinm said...

joegrimjow: Entah aku pun tak pasti edit ka tidak..

sendra: Kalau betul ini gambar dia aku setuju dengan anda..

[noriza] said...

+_+

AishaDIYanything said...

mak ai.... seksi sungguh nie.... edit ke betul ke... tetap seksi gak... hehehe

iddinm said...

Gambar maya karin ini aku rasa diambil dari filem yang dilakonkannya..

maisyah said...

btul ni? sebab seksi camni dia cerai ka? eh..cam low profail jg Maya ni kan...adik saya minat btul dia ni..kalau dia tau, sawan la budak tu...

iddinm said...

Saya rasa bukan sebab gambar nilah dia cerai..mungkin mereka dah tak sefahaman..mana lah kita tau kan..

Entri-Entri terkini