Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Sunday, June 27, 2010

Kalau anda jumpa signboard yang pelik macam ini di mana anda akan pergi??

Macam-macam benda yang terjadi di mana-mana. Saya ada terjumpa satu gambar signboard jalan di google photo collection yang pelik. Kalau aku yang jumpa signboard sebegini..entahlah aku pun tak tahu di mana yang betul..

Seandainya ada projek pembaikan jalan dan tetiba ternampak signboard sebegini saya rasa jalan pasti akan jamm. Tengoklah tu signboard jalan yang pelik tu..hiss

 
 Gambar dari google


Macam-macam lah benda yang ada sekarang..kadang-kadang biol juga kepala mahu memikirkannya..Nasiblah setakat ini belum ada signboard jalan sebegini di Malaysia...



 
Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

2 comments:

bh said...

pehh..memang betul2 nak suruh orang stop tu..patah balik pun tak boleh..haha

iddinm said...

Mungkin pilihan yang ada hanyalah stop..Mau patah balik..tentu banyak kereta di belakang..kan.kan.kan

Entri-Entri terkini