Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, June 24, 2010

Siapa punya underwear tu.??

Tengah aku layan FB tadi aku terjumpa satu gambar post yang menarik perhatian aku
so aku just nak kongsi kehebatan photo tersebut dengan sesiapa sahaja..
ini mesti kes orang taruk underwear nya di mana-mana di pantai untuk mandi..
Mungkin orang putih tapi barangnya sudah dijadikan bahan permainan oleh najing-anjing di situ..



Kesimpulan di sini ialah jangan buang underwear yang dah tak pakai di mana-mana...
Nanti anjing berebut...
hehe.



Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

Entri-Entri terkini