Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Tuesday, July 20, 2010

Paris Hilton sambut birthday jutawan Malaysia Jho Low di Las Vegas..

Kana aku dah cakap semalam yang Aktress terkenal Hollywood di jumpai bersama dengan seorang jutawan dari Malaysia... Siapa lagi jutawan itu kalau bukan Jho Low yang dikatakan sering mengadakan parti-parti di Las Vegas dan berbelanja mewah di mana kebanyakan jemputannya adalah model-model dan selebriti terkenal hollywood... 

Bestnya lah kalau jadi kaya raya kan.... Boleh buat apa yang orang lain tidak boleh buat..

Terus ke link untuk selanjutnya

Link SINI



Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

4 comments:

diraja22 said...

kaya 2 digunakan dijalan yg betul ke..

perondajaketbiru74 said...

bro...siapa jho low ni? ndak pernah dengar pun namanya? aku sdh buat di setting comment tu tp masih ndak keluar jgk bro?

khalidahmacambaguss~O_o said...

kaya sikit je trus dapat ngorat paris hilton kowt...nak gak kene ngorat...haha

iddinm said...

bIASAlah kalau da kaya...

Mus.. Cuba ko tekan comment di post ko..Nanti keluar petak kecil untuk komen..itulah pop window... jadi tak terkacau tu ko punya post..org masih dalam post ko sambil komen.. cuba ko tekan komen aku..nanti ko faham tu..

Entri-Entri terkini