Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, July 29, 2010

Pengarah Syarikat di Malaysia..berapa gaji ye....fuyoo banyaknya....

Salam,
Cuba korang teka berapa gaji seorang pengarah syarikat kat malaysia? Aku fikir baru basicnya pun lebih dari gaji setahun korang tau... tak percaya?? Cuba korang tengok payslip yang bocor kat orang ramai.. Aku ambil gambar ni di Facebook Jeffery George..

 
Betul tak apa yang aku cakap? Kalau tambah lagi dengan bonus !!! dan juga benefit lain...huhu...juta-juta ooo..

 

Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

6 comments:

iqbalsyarie said...

perghhhh..kalau mcm ni,sy pun nak jadi..tapi tak mampu~hehehe..Latest post:Perkara ni tak merisaukankah?

anim harizah said...

alo...gaji je beso, tolak2 utang cukai tah pape abis dowh.. nk elak cukai beli kete n wumah beso2... kunun2nye la...entoh..xpenah kayo cm tu..hehehe...

iddinm said...

kalau gaji dah besar macamni... banyak benda boleh buat..hehe

suzzsuzie said...

kadang2 gaji banyak tu pun tak cukup jugak.....kereta kena besar, rumah besar, isteri nk shopping kt luar negara...besar periuk besar la keraknya

suhaisweet said...

Cuba berangan..ZZzzzz...Dropping here...nice entry friend, visit mine..latest entry for today ;D

iddinm said...

sekurang2nya ada duit untuk beli semua itu dan dapat berbelanja dengan mewah

Entri-Entri terkini