Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, July 1, 2010

Umur sudah 90 tahun tetapi masih kuat nafsu seks...

Umur sudah 90 tahun tetapi nafsu seksnya masih membara-bara..Huhu..Bukan mudah untuk ke tahap itu tapi bila sudah 90 tahun dan muka sudah kerepot, siapa lagi wanita yang mahukan anda? Amat mustahil jika anda berumur 90 tahun tetapi masih memiliki muka yang 'hensem'...Mungkin itulah sebabnya lelaki Australia ini tidak dapat menahan nafsunya dan menjadikan kanak-kanak bawah umur yang belum matang sebagai mangsa seksnya..

 

 

 

Lelaki 90 tahun rogol empat beradik


KARL JOSEPH KRAUS (tengah) diiringi oleh beberapa anggota polis selepas ditangkap di Chiang Mai kelmarin.


BANGKOK - Seorang lelaki Australia berumur 90 tahun, Karl Joseph Kraus ditangkap dan didakwa merogol empat beradik perempuan di bawah umur di utara Thailand dengan menggunakan coklat import dan belajar bahasa Inggeris di rumahnya sebagai umpan untuk memerangkap mereka, kata polis semalam.
Dia ditangkap kelmarin di rumahnya dekat bandar Chiang Mai.
Menurut Ketua Polis Doi Saket, Kritapol Yeesakorn, polis turut merampas kira-kira 100 gambar bogel kanak-kanak.
Dia berkata, beberapa gambar menunjukkan Kraus bergambar bogel dengan sejumlah kanak-kanak dan polis kini sedang berusaha untuk mengenal pasti identiti kanak-kanak berkenaan.
Ketua polis itu berkata, Kraus yang tinggal di Thailand lebih sedekad lalu memujuk keluarga budak perempuan itu pada 2008 dengan menawarkan pembelajaran bahasa Inggeris.
"Dia (Kraus) akan mengumpan budak perempuan itu ke rumahnya dengan gula-gula, terutamanya coklat dari luar negara yang mahal dan meminta mereka melakukan perlakuan seks dengannya," kata Kritapol.
Menurutnya, baru-baru ini, Kraus memberi wang kepada kakak sulung empat beradik itu sebanyak 4,000 baht (RM400) bagi menggantikan gula-gula.
Ibu bapa empat beradik itu mengetahui perbuatan terkutuk tersebut selepas mendapati anak-anak mereka tidak berminat untuk keluar bermain di luar rumah.
Selepas ditanya, empat anak mereka itu yang berumur tujuh, 11 dan 12 tahun memberitahu perbuatan buruk Kraus menyebabkan satu aduan polis dibuat. - Agensi-kosmo!online-


Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

1 comment:

Farid MOFASAD said...

perrgghhh!!!

ini mesti mentor frodo!!!


>>_____________<<

Entri-Entri terkini