Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, September 23, 2010

IddinmCorneR dalam blog Aizatshafiq.com....Pandangan aku mengenai blog ini

Korang tahu tak yang Aizatshafiq sedang membuat satu projek give and take di mana ianya akan memberikan keuntungan bagi kedua-dua pihak dalam menjadikan blog anda atau blog aizat lebih popular? Tak rugi menyertai projek give and take ini kerana syaratnya adalah mudah sahaja. Caranya lihat di sini.

Tapi kena letak banner yang canti ini..hehe

Aku telah menjadi follower blog ini kalau tak silap sudah selama setengah tahun dan dalam masa itu banyak juga benda yang aku dapat dalam blog ini. Blog ini selalu menceritakan tentang peristiwa semasa, kadang-kadang pengalaman atau peristiwa yang boleh dijadikan panduan hidup juga tidak kurang tutorial dalam menjadikan blog kita semakin mantap.

Aku nyatakan penilaian aku dengan menggunakan "star". Paling ciput 0 dan paling terbaik 10.


1) Layout- 8/10 bintang.
Simple tetapi agak menarik.

2) Downloading time - 8/10 bintang.
Tidak terlalu cepat tetapi yang sepatutnya. Ada blog yang terlalu berat di loading sehinggakan lama baru dapat diloading..:-)

3) Content - 8.5/10 bintang.
Agak update dengan peristiwa semasa dan sering memberikan sesuatu yang memang boleh memberikan info menarik kepada kita.

4) Respond kalau kita melawat blog dia - 9/10 bintang.
kalau aku blogwalking kat blog dia maka dia pasti akan datang balik membalas kunjungan..hehe

5) Overall -8.5/10 bintang.
Aku tidak menyesal jadi follower blog ini. Banyak yang aku dapat di sini..



Penulis blog ini selalu menulis sesuatu perkara itu dengan ringkas tetapi padat dan mudah difahami.. terus-terang aku cakap bagi aku jika entri itu terlalu panjang tetapi banyak yang merapu, kadang-kadang susah untuk menghabiskan bacaan aku sampai ke akhir entri.

Walaupun begitu dalam membaca sesuatu entri itu terpulanglah pada kaedah masing-masing dimana jika seseorang itu rajin dan banyak masa maka tentu tidak menjadi masalah dalam menghabiskan bacaan mereka.

Apapun blog aizat ini sudah menjadi salah satu blog favorite aku...hehe..Tahniah kepada aizat...

Jom sertai bloglist aizatshafiq.com.



Pendapat anda mengenai post ini sangat dialu-alukan... Terima kasih. 

Bookmark and Share
Share

1 comment:

Aizat Shafiq said...

iddinm,

thanks atas review tu...
nanti saya akan buat review pasal blog anda ye...
tungggguuu!!!

=)

Entri-Entri terkini