Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, May 20, 2010

Alexa traffic rank aku naik dengan cepat...kenapa ya..

Sebenarnya terus terang aku cakap yang aku tidak tau apa yang berlaku dan bagaimana ia berlaku. Yang aku tahu ialah melihat perubahan pada alexa traffic rank aku.. Ada jugalah aku baca-baca entri kawan-kawan lain yang berkaitan dengan traffic alexa ni tapi aku masih tidak berapa faham bagaimana alexa traffic ni berfungsi sepenuhnya..

Hujung bulan April iaitu sekitar 27hb aku ingat alexa traffic aku ialah sekitar 20,000,000. Sayangnya aku tidak terfikir untuk tangkap gambar masa tu..Minggu pertama bulan Mei traffic alexa rank aku ialah sekitar 10,000,000. huuuh..masih terlalu jauh... dan pada 18hb ni baru aku terfikir mau ambil sedikit photo mau simpan dalam komputer aku untuk kenangan...sekurang-kurangnya ada juga yang aku tengok di masa depan andainya blog aku ni masih terus meningkat...

Ni aku tunjuk di mana traffic alexa aku berada setakat hari ni...


  Alexa Traffic Rank aku pada 18-5-2010 pada 9.29 am

 
Alexa Traffic Rank aku pada 19-5-2010 pada jam 6.07am
 
 
Alexa Traffic Rank aku pada 20-5-2010 jam 6.26 am

Aku tidak tahu setakat mana ketepatan rank ini kerana aku ada melihat blog-blog senior yang visitornya pun tinggi tapi alexa traffic rank mereka masih di belakang aku punya traffic rank.. Mungkin tidak betul la kali ni... Tapi apapun...aku tetap bangga dengan kewujudan blog iddinmcorner setakat ni semoga kewujudan blog ini dapat memberikan manfaat kepada semua...

Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much.
 
Bookmark and Share
Share

7 comments:

Anak Perak said...

wah cepat giler nek yer.tahniah

Syafrizal said...

Aktiviti blogwalking boleh menaikkan ranking Alexa. Mungkin rakan-rakan blogger lain buat benda yang sama.

hazman aka species1980 said...

wow... perubahan yang amat ketara laaa

kisahsensasi said...

pembaca blog nie dah semakin ramai... mungkin sbb tue rank semakin baik....

kisahremaja said...

rasanya sebulan dua lagi tu confirm bawah sejuta rank tue....hebat2

hafizul said...

tahniah..cepat tu naik ranking..hehe..

iddinm said...

Tq semua..koranglah yang menaikkan traffic rank aku...Aku sebenarnya mahu paparkan maklumat ini andainya traffic rank aku dah dpt bwh 1 juta.. tapi tak pa la sebab aku mau share dgn korang... Korang punye traffic saya rasa lebih dasyhatkan...:-)

Entri-Entri terkini