Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Friday, May 21, 2010

Saya punya alexa traffic history dalam 3 bulan ni

Hanya untuk mau share dengan korang semua...(bukan untuk minta puji - hehe) tetapi kebanyakan blogger mempunyai impian yang sama iaitu ingin menjadikan blognya lebih baik dari segi pencapaian dan populariti..

Lihat saja blog ariffshah, Ben Asahaari dan sebagainya...mereka memang mempunyai alexa traffic sekitar 100 ribu...kalau tak silap ariffshah da capai bawah 90 ribu...tahniah..Dorang memang berhak menulis apa yang mereka capai..

Kita pun apa salahnya kalau memang ada pencapaian yang boleh dikongsikan bersama.. Lihat saya punya alexa traffic history dalam 3 bulan terakhir ini...

 
saya sebenarnya tidak peduli tentang apa yang ditulis tu sebab susah juga mau difahami apa sebenarnya maksudnya... cuma yang saya faham ialah kalau change itu negative maka maknanya ada peningkatan dari segi populariti... So dalam 3 bulan terakhir kenaikan sebanyak 17,575,003 itu saya rasa satu pencapaian yang bagus juga la...

Jika satu hari nanti alexa traffic aku dah di bawah 1 juta, baru aku akan tulis semula pasal kenaikan itu..

k..chow dulu...



Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

8 comments:

DaHLia said...

Alexa ni dpt boost kita utk terus blog...bila ada target, kita akan usaha..gitulah

iddinm said...

Betul tu dahlia... bila tahu yang blog kita ada kemajuan, kita pun ada target dan semangat sebab orang datang ke blog kita...

miss hav0c said...

aku nyer rank tanak berpuluh2 juta eh haha

iddinm said...

miss hovac..
hahahah

alinac lover said...

masih x paham

Syafrizal said...

teruskan usaha anda untuk berblogging..
saya sokong hehe

perondajaketbiru74 said...

bagusla bro...usaha lagi..nti kalau sudah dapat target tu kasi sia tu tips bah....

iddinm said...

Tq atas nasihat dan sokongan..hehhe

Entri-Entri terkini