Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, July 8, 2010

SOTONG AJAIB MERAMALKAN BELANDA AKAN MENEWASKAN SEPANYOL DALAM PERLAWANAN AKHIR...

Oleh kerana pasukan negaranya Germany telah tewas maka timbul tandatanya adakah si Paul ini akan meneruskan ramalannya ke atas perlawanan akhir piala dunia di antara Sepanyol dan Belanda.. Dengan kecanggihan teknologi komputer masa kini maka telah dikeluarkan foto yang kononnya adalah si Paul yang terkenal itu di mana dia telah meramalkan Belanda akan menewaskan Sepanyol pada perlawanan akhir...

 
Pada aku foto ini ada keraguan dari segi bentuk akuariumnya dan juga si paul itu sendiri.. Adakah kerana terlalu banyak meramal keputusan mengakibatkan si paul semakin kurus? Mana perginya bola disamping balang akuarium itu? Tapi jika benar foto di atas adalah Paul maka bagaimana? Pada piala dunia kali ini Paul belum tewas dalam 6 perlawanan... satu pencapaian yang memang mengagumkan dan ajaib..

Tidak kurang juga foto lain yang dicipta oleh orang untuk mempermainkan ramalan si Paul... Lihat gambar foto di bawah... Bila masa si paul buat semua ramalan itu...


Yang ini best sebab pasukan Jerman akan menentang pasukan Malaysia di mana Paul dikatakan telah memilih Malaysia sebagai pemenang...hahah...siapalah yang buat lawak best ini.. Kita tengok lagi satu foto...

 
Adakah si Paul datang meramal keputusan perlawanan di antara Selangor dan Kelantan? Yang ini mungkin sotong kurita Malaysia yang dipelihara di Selangor..haha
Apapun keadaannya kita tunggu keputusan sebenar perlawanan akhir Piala Dunia 2010 pada 12 Julai nanti..



Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

9 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 kan sotong paul ni

Sotong vs Akidah

cikmin said...

kahkahkah...sian my darling paul kena main.. :P

Faiz said...

hbtnye malaysia menang lawan jerman..haha
Hit My Latest Update

Aretikz said...

Sotong2, ko la juga.. har3x~

DaHLia said...

paul ni suka kanan jer....huhuh
rasanya mata kiri dia buta laaaa

iddinm said...

Malaysia vs jerman? mustahil dalam world cup... kalau persahabatan ya.. mungkin

iddinm said...

semua kanan je kan Dahlia

MaryamJamilah said...

kesian Paul. huhuhu.. dier selalu amik kanan je. lagi satu, dier tak predict permainan selain german. :)

iddinm said...

Kalau Jerman di kanan je.. pasti Jerman yang kena pilih..betul tak

Entri-Entri terkini