Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Thursday, October 28, 2010

Paul Oktopus mati pada usia 2 setengah tahun..

Peramal keputusan paling popular pada kejohanan bolasepak piala dunia 2010 di Afrika Selatan baru-baru ini dilaporkan mati pada usia 2 1/2  tahun atas sebab kematian natural seperti yang dilaporkan oleh associated press. Ramalan-ramalannya pada bolasepak piala dunia semuanya tepat menjadikan Paul sebagai bintang pada temasya kali ini..


Walaupun Paul telah mati tetapi namanya tetap terpahat dalam sejarah sebagai peramal yang hebat pada mana-mana perlawanan bolasepak piala dunia.



Pendapat anda mengenai post ini sangat dialu-alukan... Terima kasih. 

Bookmark and Share
Share

6 comments:

Jo Qusary said...

Aaaaahhh...tidakkk!!! Aku baru je nak mintak dia ramal no 4D minggu nie, huhuhu... oh, takpe la... aku gi taubat je la...

iddinm said...

Tiada nasib la geng...heheh..

nizam omar said...

elok lah jugak mati..menambahkan dosa kat manusia je..hehehe

Jangan Terlalu Susah Hati

iddinm said...

Buat ramalan sendirilah lagi puas hati..hehe

alinac lover said...

goreng~~~

iddinm said...

tak mau sudah orang makan...sudah mati. Takut kena sumpahan..hehe

Entri-Entri terkini