Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Sunday, October 24, 2010

Blog aku ni ada iras-iras blog porno kah? huhu

Aku hairanlah bila orang buat carian di google berkaitan blog atau web porn, ada juga carian yang tersangkut di blog aku.. Serasa aku, aku tidak pernah menulis tentang list blog porno atau web porno... macamana carian ini boleh keluar blog aku pula?  Tak faham..


Sudahlah tu carian itu adalah yang kedua terbanyak? Kalau orang mau cari yang porn dalam blog aku tak ada lah kecuali cerita mengenai Peter Porn dulu.. Kalau itu adalah dua tiga kali aku tulis.. Tentu orang tu kecewa bila membuka blog aku kerana gagal menjumpai list blog atau web porn di blog aku... Aku masih tak faham..huhuhu



Pendapat anda mengenai post ini sangat dialu-alukan... Terima kasih.

Bookmark and Share
Share

2 comments:

Roxy zai said...

hahaha..bestkan check2 keyword??macam2 kuar

iddinm said...

Macamana berkait susah dipastikan

Entri-Entri terkini