Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Wednesday, July 7, 2010

PHOTO RAMALAN PERLAWANAN SEPARUH AKHIR DI ANTARA SPAIN DAN GERMANY ADALAH PALSU...?

Sebelum saya meneruskan coretan mengenai ramalan si "Paul" saya harap Cik Anastasyea membenarkan saya menggunakan gambar di bawah yang saya ambil dari blog beliau sebagai gambar entri kali ini...

Teknik mengubah dua gambar ini dan menggantikan gambar Negara Serbia dengan gambar Negara  Sepanyol amat mudah dilakukan..ianya boleh dilakukan dengan photo editor seperti adobe photoshop dan sebagainya.. jika anda ingin gambar anda berada di sebelah artis pun boleh walaupun anda tidak pernah jumpa artis tersebut..Guna saja teknik superimpose..anda akan dapat menggantikan bendera Serbia dengan bendera yang anda suka.


Jadi hakikatnya ialah Munzig dan teman-temannya tidak terlibat dalam hal ini dan gambar yang digembar-gemburkan di internet adalah amat tidak tepat sekali..Tengok saja kedudukan bola,aquarium, malah cara "paul" memegang di kotak pun tiada perbezaan langsung..Cuma yang berbeza di sini ialah bendera Sepanyol dan Serbia.. 

Jadi tidakkah itu menghairankan? Bukankah ada kebenaran dakwaan ini? Lagi satu ialah bendera Sepanyol ini tidak cukup lambang.. Takkan bendera pun salah letak..

Jadi pandai-pandailah anda letak pasukan pilihan anda dalam perlawanan awal pagi nanti... Jangan kerana sotong palsu anda akan tersalah pilih pasukan...


 
Coretkan sesuatu untuk membuatkan 'post' itu lebih bermakna. TQ so much. 

Bookmark and Share
Share

4 comments:

anastasyea said...

Iddin, mmg kita x percaya pon benda2 mcm nie...

iddinm said...

masalahnya ramai yang percaya ann

maza said...

judi tu harammm...

jadinya aku tak kisahkan sangat..

tapi rasanya malam nanti belanda meang kot! huhuhuhu

iddinm said...

jadi janganlah main judi,,,kan maza...

Entri-Entri terkini