Google+ Followers

CLICK MY NUFFNANG AD'S

Mari Ramai-Ramai Klik..

Friday, August 20, 2010

Blog tentang makanan... Traffik "ONLINE" 900++.. MACAM TAK PERCAYA..

Jangan anggap blog yang bercerita mengenai resipi dan makanan kurang mendapat perhatian ramai.. Entri kali ini adalah mengenai kisah Mat Gebu dalam laman webnya Myresipi.com . Blog ini hanya bercerita mengenai berbagai-bagai jenis makanan dan cara menyediakannya. Oleh kerana kepelbagaian resipi di dalam blog ini maka blog ini mempunyai begitu banyak pengunjung setiap masa.. Tak percaya??



Aku memang kagum dengan traffik ke blog ini. Blog ini menulis mengenai berbagai-bagai jenis makanan dari sajian makanan biasa ke biskut atau ke kuih-muih seterusnya lauk-pauk dan lain-lain. Dengan tulisan sebegini traffik yang di jana setanding dengan Utusan Online atau Beritaharian Online..

Oleh itu jika anda berbakat mengenai masakan atau mempunyai banyak idea masakan bolehlah menulis blog seperti ini dan tidak mustahil satu hari nanti nada juga akan mempunyai bilangan pengunjung yang sama ataupun lebih ramai. Aku memang tiada harapanlah kerana aku tak minat masakan.. hehe.




Pendapat anda mengenai post ini sangat dialu-alukan... Terima kasih.
 
Bookmark and Share
Share

6 comments:

joegrimjow said...

kat tepi tu bleh tengok traffic ek?

ejum said...

wah hebat giler..byak giler yg online..

Zuewairy said...

nak jenguk gak la blog tuh.. boleh cuba masakk.. he he he


Jam ade Bom???

iddinm said...

cuba2 lah jenguk..
aku tengok tadi 936 online tau..hehe

DaHLia said...

itu blog resipi, tapi blog zackzukhairi , personal blog lagik dasat wooo

iddinm said...

Yaka cikgu...nanti aku p jengok2 blog zack ni..:-)

Entri-Entri terkini